Totalløsninger

En totalløsning kan indeholde mange ting – hvad enten det er en renovering af et badeværelse, et bryggers, en udskiftning af naturgasfyret, installation af solvarme eller blikkenslagerarbejde.

Vi lægger stor vægt på, at et projekt fuldføres inden for den aftalte ramme, og til den rigtige pris.
Vi koordinerer alt - lige fra de forskellige håndværkere til materialebestilling og indhentning af de eventuelle nødvendige tilladelser. Bedre Bad Stenløse - KASA Gruppen A/S har selv uddannede VVS medarbejdere og murere. Og vi har faste samarbejdspartnere på andre håndværksområder, hvis kvalitet vi kan stå inden for.

Rollefordelingen kan aftales

Hvis kunden selv ønsker det, kan det aftales at en del af entreprisen udføres af kunden selv i samspil med resten af håndværkerne.

På de følgende sider kan du søge mere inspiration, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende besøg eller komme forbi og besøge vores udstilling.

Vores leverandører i top

Vi har gennem de sidste 30 år arbejdet sammen med de førende leverandører inden for VVS branchen.
Vi kender til alle produkter, både deres fordele og ulemper. Derfor er det altid en god ide at tage os med på råd, når beslutningerne er kommet til materialerne.

Opdateret viden

Vi uddanner løbende vores folk i de nye komponenter og materialer, ligesom vi løbende deltager på kurser og konferencer. Endvidere får vores medarbejdere på ny viden gennem uddannelsesforløb på Bedre Bad Akademiet. Dette er baggrunden for, at vi altid ved, hvad der sker på markedet.

Fokus på kundens ønsker og behov

Gennem vores tætte samarbejde mellem Bedre Bad – Bedre Energi og leverandørerne kan vi altid sikre, at kundens ønsker opfyldes bedst muligt, og til den rigtige pris og kvalitet.

På de følgende sider kan du læse mere om nogle af vores leverandører. I vores udstilling er et udsnit af materialerne fra vores leverandører til at se og føle – se f.eks. badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør, vandhaner, blandingsbatterier, fliser og sanitet.

Vi laver totalløsninger inden for bad og energi til kunder over hele Nordsjælland og Midtsjælland – bl.a. i Stenløse, Ølstykke, Holbæk, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, Skibby og Jyllinge.