VVS

Vi løser alle de traditionelle VVS-opgaver

Facadeinddækning, tagrender, nedløb, vand, varme og sanitet – Holm-Frederiksen klarer alle de gængse VVS-opgaver i din virksomhed.

Men herudover kan vi hjælpe dig med en række andre vigtige opgaver i din virksomhed – f.eks. energioptimering.

Små indgreb – store besparelser

Energioptimering behøver ikke at omfatte de helt store indgreb. Eksempelvis kan indregulering af varmeanlægget ofte bidrage med gode besparelser. Det handler blot om at indregulere anlægget præcist efter behovet i virksomheden.
• Ofte kan forbruget reduceres op til 30% blot ved optimering af anlægget!

VVS-opgaver – brug vores ekspertise

KASA GRUPPEN A/S er specialisten, når det gælder installation og projektering af energirigtige varme- og vandinstallationer – lige fra helt store kedler til radiatortermostater og toiletter.

Vi kan håndtere hele entreprisen

Brug os – og se, hvordan den konstruktive dialog kan føre til den helt rigtige løsning for din virksomhed. Fordelen ved at bruge KASA GRUPPEN er, at vi har hele paletten: el, tømrer, murer, maler, glarmester sammen med VVS under ét tag. Læs mere om resten af vores kompetencer her>>

Kontakt Mads  Wiuf, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med din næste opgave – vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed at have velfungerende og velservicerede installationer.