Bedre Bad

På forkant med bad og bryggers

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Total styring af din opgave

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Stenløse – KASA GRUPPEN A/S sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Vi koordinerer det - du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Gennemførte produkter og arbejde

Hos Bedre Bad Stenløse – KASA GRUPPEN A/S arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Vi skaber de stærke løsninger hos kunder det over hele Nordsjælland og Midtsjælland – bl.a. i Stenløse, Ølstykke, Holbæk, Roskilde, Slangerup, Frederikssund, Skibby og Jyllinge.